För att driva på utvecklingen mot en hållbar livsmedelsproduktion ska bolaget bedriva försäljning av tjänster och handel med varor. Tjänsterna ska främst gälla rådgivning och analys gällande internationell handel med ekologiska och vegetariska livsmedel. Handel med varor ska främst vara ekologiska livsmedel. Företaget får bedriva övrig verksamhet som är förenlig med detta verksamhetsföremål.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 630 | 225 | 1 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 267 | 50 | -20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 266 | 50 | -20 |
Årets resultat (tkr) | 93 | 46 | -20 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 039 | 220 | 108 |
Antal anställda | 2 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 630 | 225 | 1 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 267 | 50 | -20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 266 | 50 | -20 |
Årets resultat (tkr) | 93 | 46 | -20 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 420 | 63 | 71 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 619 | 157 | 37 |
Tillgångar (tkr) | 1 039 | 220 | 108 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 170 | 76 | 30 |
Obeskattade reserver (tkr) | 146 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 724 | 143 | 78 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 039 | 220 | 108 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 815 | 225 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 16.4% | 22.2% | -2000.0% |
Soliditet | 26.5% | 34.5% | 27.8% |
Kassalikviditet | 85.5% | 109.8% | 47.4% |
För att driva på utvecklingen mot en hållbar livsmedelsproduktion ska bolaget bedriva försäljning av tjänster och handel med varor. Tjänsterna ska främst gälla rådgivning och analys gällande internationell handel med ekologiska och vegetariska livsmedel. Handel med varor ska främst vara ekologiska livsmedel. Företaget får bedriva övrig verksamhet som är förenlig med detta verksamhetsföremål.